2011. május 27., péntek

Tarzan Gyűjtemény - Johnny Weissmüller Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
Tarzan titkos kincse (1941)
Arany! Tarzan Fia aranyat talál a tó mélyén, ahol nap mint nap úszkál. A Fiút egyelőre azonban sokkal jobban érdekli a civilizált világ, amiről Jane mesélt neki, így hát egy reggel elindul, hogy megkeresse a civilizációt.
Az úton vérszomjas törzs tagjai ejtik fogságba és a biztos haláltól csak egy csapat fehér utazó menti meg, akik éppen aranyat keresnek a vidéken. Tarzan hálás a kincskeresőknek, de nem számol az emberi kapzsisággal. Az expedíció két tagja tudomást szerez a Fiú aranyáról és megfenyegetik Tarzant: megölik a családját, ha nem vezeti el őket a lelőhelyhez…
Humor, izgalmak, váratlan fordulatok és a legendás Tarzan-üvöltés mind megtalálhatók a sorozat egyik legjobban sikerült darabjában.
Tarzan New Yorkban (1942)
A Fiú újra bajba keveredik: cirkuszosok rabolják el és New Yorkba viszik - azt akarják, hogy Tarzan fia a porondon hasznosítsa azt az egyedülálló képességét, hogy képes beszélni az állatokkal.
Tarzan és Jane a nyomukba erednek és meg sem állnak a nagyvárosig. Jane rádöbben: New York az igazi dzsungel, és Tarzan egyszerűsége és őszintesége hatalmas kincs ebben a világban.
A majomember felhőkarcolóról felhőkarcolóra lendül, a meglepett járókelők pedig nem hisznek a szemüknek!
A TARZAN NEW YORKBAN a sorozat legeredetibb része - a nézők eldönthetik, öltönyben vagy a megszokott ágyékkötőben tetszik nekik jobban a dzsungel királya!



Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 20:00
. Tarzan Gyűjtemény - Johnny Weissmüller Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése