2011. május 31., kedd

AKICÓ! Zetpol első lépés babacipők 1590 Ft-ért - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Eladó 4 db Zetpol első lépés babacipők 1590 Ft-ért. Leütés előtt kérlek kérdezz, hogy meg van-e az általad kiszemelt cipőcske. Leütés után kérlek jelezd, hogy melyiket szeretnéd.
Zetpol Basia farmer színű első lépés babacipő 19-es méretben Bth: 11, 8 cm.
Zetpol Klara babakék színű első lépés babacipő 21-es méretben Bth: 13cm. (Ebből a fazonból van rózsaszín is 20-as méretben Bth: 12, 4 cm)
Zetpol Marlena indigókék színű virágmintás első lépés babacipő 21-es méretben Bth: 13 cm.
Néhány szó a cipőcskékről:
Jó helyen jár, ha most járni tanuló vagy már biztosan járó csemetéjének first step cipőt vagy másnévenelsőlépés cipőt keres megfizethető áron. A Zetpol I. osztályú, minőségi, lengyel gyártmányú gyerekcipők specialistája. A Zetpol  első lépés cipőt kifejezetten a kicsi első lépéseihez tervezték mind anyagában, mind kialakításában. A Zetpol cipők rendelkeznek a Lengyel Cipőipari Egyesülés Központi Laboratóriumának tanúsítványával. Tavasztól őszig, száraz időben kiváló kinti viselet. Ősztől tavaszig pedig, lakásba, bölcsödébe, óvodába iskolába váltócipőnek alkalmas. Megelőző talpbetéttel rendelkezik . A kivehető, megelőző talpbetét nemcsak garantálja az egészséges gyermektalp helyes elhelyezkedését a cipőben, de a "borsósra" nyomott talpfelület járás közben maszírozza is a gyermek talpát.


Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Az aukció vége: 2011-06-09 07:44
. AKICÓ! Zetpol első lépés babacipők 1590 Ft-ért - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése