2011. november 24., csütörtök

National Geographic - A Titanic titka DVD - Jelenlegi ára: 600 Ft

A National Geographic Klasszikusok ezen epizódja a múlt évszázad legünnepeltebb búvárexpedícióját mutatja be. Dr. Robert Ballard és a Woods Hole Tengerkutató Intézet munkatársai sokévi keresés után rábukkantak a balsorsú Titanic luxushajó nyugvóhelyére, csaknem 4000 méter mélyen az Atlanti-óceán jeges vizében. Egy Alvin nevű tengeralattjáróval és egy sereg távirányítású videokamerával felszerelkezve Dr. Ballard és csapata elsőként pillanthatta meg és fényképezhette le a Titanicot több mint hetven évvel az elsüllyedése után. Most teljes egészében láthatjuk expedíciójuk lélegzetelállító pillanatait és megismerkedhetünk a hajó felfedezésének különös történetével.
Eredeti dvd film. Használt, jó állapotú, magyar nyelvű 1 dvd-s, dvd tokban.
A vevő 2 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot, és 5 napon belül rendezze a vételárat, ha ez nem történik meg, úgy a terméket ismét meghirdetem negatív értékelés mellett.   Kérem ezeket a feltételeket figyelembe venni és elfogadni. Kérésre hamarabb is lezárom az aukciót.
Postázom is de természetesen személyes átvétel is lehetséges kizárólag Gyálon.
Köszönöm, hogy benéztél és kérlek, ha van időd és kedved nézd meg a többi termékeimet is (folyamatosan töltök fel új dolgokat) amelyek itt tekinthetőek meg:  http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=kissreni12
Kérdésre szívesen válaszolok.
Kérlek, csak akkor licitálj, ha komolyan gondolod a vásárlást!



Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2011-11-13 08:16
. National Geographic - A Titanic titka DVD - Jelenlegi ára: 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése