2011. november 23., szerda

2011 Modell RIO LAHS-3 SALON LASER SzŐrt. Otthon - Jelenlegi ára: 89 999 Ft

2011-es Modell
AKCIÓ!!          AKCIÓ!!   
 RIO
SALON LASER
LAHS-3
(LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS)
2 ÉV GARANCIÁVAL
ITT A LEGOLCSOBB ES ITT
ELLENORIZHETI;
http: //www. argep. hu/main. asp? sucheall=RIO+LASER&min=&max=&x=48&y=11
Végleglézeres szőrtelenítes otthonaban!!!!!
A RIO Ž SZALON lézer pásztázó szőrvesztő ™
Most már élvezik a végleges haj csökkentés fizetés nélkül drága szalon kezelések. Főoldal lézeres szőrtelenítés alkalmas a legtöbb területen, mint például az arcszőrzet, hónalj, kar, láb és a bikinivonal.
A Rio Ž SZALON lézer pásztázó szőrvesztő ™ működik, küld egy lézersugár a szőrtüsző elég energiát, hogy elpusztítsa a gyökér, anélkül, hogy befolyásolja a környező területet. Ezt a folyamatot nevezik fototermolízis. Ellentétben otthoni használatra IPL (Intense Pulse Light) eredményei lézeres kezelések állandó.
Lézeres szőrtelenítő VAGY IPL?
Otthoni használat IPL (Intense Pulse Light) ajánlja tovább, a folyamatos kezelése a terület minden két hétben, hogy megakadályozzák haj regrowth. Ez azért van, mert IPL nem semmisíti meg a haj gyökere, így újulat fog történni, ha a kezelés nem ismétlődő kéthetente. Lézeres szőrtelenítő technológia ténylegesen elpusztítja a haj gyökere, amely állandó haj csökkentését.
Lézeres szőrtelenítő MAGYARÁZATÁT
Lézerek nyilvánít intenzív fénysugarat, amelyek alkotják egy hullámhosszon vagy színes. A bőr alapvetően átlátszó, hogy fény hullámhossza 808 (nano méter), míg a melaninttartalmazó struktúrák felszívja lézer energiáját a hullámhossza. Ezért lehetséges, hogy mind a szőrtüsző, amelynek koncentrációja melanin anélkül, hogy a környező területet.
A fény által elnyelt energia a melanin pigment eredmények gyors felmelegedése a szőrtüsző. Ez a hő elpusztítja a sejteket (papilla) felelős a haj növekedését. Ha megfelelő fűtés érhető el, akkor a tüsző folyamatosan tiltva eredményező tartós csökkenését a haj növekedését. Megjegyzés: Ez nem ugyanaz, otthon IPL (Intense Pulse Light), amely előírja, további kezelések minden második héten, hogy megakadályozzák haj regrowth.
ALKALMAS bőrtípusra
Melanin a hám is elnyeli az energiát, és korlátozza a behatolás mélysége a lézerfény a bőrbe. Segítségével fényt hullámhossza 808nm lehetővé teszi a kezelés viszonylag sötét bőr, valamint fehér bőrű típusok. Azonban a lézeres szőrtelenítés kezelés nem alkalmas afro karibi vagy fekete bőr állani. Lézeres kezelés is hatástalan eltávolítását fehér vagy szürke haja. Elektrolízissel kell tekinteni, mint egy alternatív kezelés.
HOGYAN KELL ALKALMAZNI
Természetesen elolvasni és megérteni a kézikönyv szolgáltatott, mielőtt induláshoz, és nézni a lépésről-lépésre DVD a legjobb tippeket és technikákat. A legjobb eredmény érdekében javasoljuk, hogy használja a takarmányozási mód szőrszálak már levágva 1mm-2mm hosszú.
24 órával a kezelés előtt nagyon fontos, hogy ne egy patch teszt. A javítás vizsgálat megerősíti a maximális töltöttségi szintje a bőr típusát. Minden kezelendő terület vizsgálni kell a bőr színe is változhat.
Segítségével + / - gombokkal válassza ki a megfelelő töltöttségi szintje a bőr típusát te kész. Nyomja meg a SCAN gombot, és helyezzük a pálcáját a bőrén, majd nyomjuk meg és tartsuk lenyomva a gombot a pálcát a ZAP a szőrszálak. Ez után lehet mozgatni-ra a következő terület szőrszálakat kell kezelni, amíg kész.
A kezelt szőrszálak nem mindig esnek ki azonnal, mivel azok istállót idők folyamán, ahogy távoznak a szőrtüsző ezért legyen türelemmel. A lézeres szőrtelenítés általában tekinthető hatékony után 6 kezelés alatt a 6 hónapos időszakra. IPL (Intense Pulse Light) otthon jóváhagyott termékek általában megkövetelik folyamatos kezelést minden második héten, hogy megakadályozzák haj regrowth.
Gyakran Ismételt Kérdések a lézeres szőrtelenítés CSÖKKENTÉSE
Hogyan válasszak közötti lézeres technológia és IPL (Intense Pulse Light)?
Az IPL a székhely a haj gyökere nem pusztul, és mint ilyen, akkor van szükség a visszavonulásra minden területen minden második héten, hogy megakadályozzák haj regrowth. A lézeres technológia a haj gyökere megsemmisül, amely állandó haj csökkentését.
Hogyan felkészítésében e a bőröm, és a szőrszálakat lézeres szőrtelenítés?
A lézeresszőrtelenítés nem igényel különleges előkészületeket bőrt. A lézeres szőrtelenítés a leghatékonyabb a sápadt bőr, így azt javasoljuk, elkerülve napozás, napozóágyakéshamis barnulás, ha lehetséges, a legjobb eredményt a szőr, amelyek csak 1-3 mm hosszú, javasoljuk, asztalosipari a szőrszálakat a kezelés előtt. Azt is megteheti, borotválja a kezelés előtt, amíg a haj még mindig látható a gyökér.
Hogyan fog megjelenni a bőröm a kezelés után?
Általában nem érzékelhető változás lesz látható. Egy kis pirosság a kezelés után előfordulhat, de általában elhalványul 24 óra alatt. Bármely lokalizált bőrpír kezelés után okozza a pusztulását a szőrtüszők, és teljesen normális.
Milyen területeken lehet kezelni?
A legtöbb testszőrzet eltávolítható lézeres szőrtelenítő - a leggyakoribb területek az arc, hónalj, lábak, mellkas-, hát-és a bikinivonal. Nem ajánljuk a lézeres szőrtelenítés a szemöldökét.
Milyen gyakran lehet ismételni a kezelést?
Amíg a szőrtüsző vagy a környező bőr nem piros, fájdalmas és gyulladt, kezelés megismételhető 24 óra után. A legtöbb ember 3-4 héten belül várja a kezelések között, hogy melyik szőrszál már istállót, és azokat az új újbóli növekedését.
Hány kezelésre lesz szükségem?
A lézeres szőrtelenítés általában tekinthető hatékony után 6 kezelés alatt egy 6 hónapos időszakra. Ez a mérték személyenként, valamint a terület kezelt, haj sűrűsége, a haj növekedési ciklusa és a színt. Sötét haja a tisztességes bőr reagál a legjobban, de mind sötét és szőke haja csak néhány kezelés hosszú távú eredményeket. Egyes személyek szükség lehet, és néhány kevesebb kezelések, elérni megelégedésére. Kezdetben látni fogja, fokozatos csökkentését számának szőrszálakat. A nők, akik szenvednek a túlzott szőrnövekedés miatt a férfi típusú hormonok valószínűleg igényelnek hosszú távú fenntartása.
Használhatok más szőrtelenítési módszer a kezelések között?
A lézeres szőrtelenítés kell a haj, hogy jelen legyen a tüsző, szőrtelenítés módszerei, amelyek a hajat tépni, mint a gyantázás, epilátor és tweezing NEM alkalmas a kezelések között. Fehérítés szőrszálakat is nem alkalmas, eltávolítja a pigment, és teszi a lézer hatástalan. Borotválkozás, mikro-ajkak megnagyobbítása zsírral lemezek és tejszín szőrtelenítők ideálisan használható a kezelések között.
Van-e olyan utókezelés rutinszerű kéne követni?
Napozást vagy mély szolárium kerülni kell legalább egy hétig. Ha a bőr van kitéve, használjon fényvédőt. Szintén ne használjon súrolószert vagy hámlás kezelések. Kerülje úszás klóros víz vagy egy kád forró 48 órán keresztül.
Tudományos tanulmányok a lézeres szőrtelenítő
Jinnah Medical College, Lahore, Pakisztán. Lézeres szőrtelenítő, 800 nm-es dióda lézer.
TANULMÁNYA retrospektív tanulmány 1000 nő a Fitzpatric bőrtípusra II és VI.
KÖVETKEZTETÉSA 500 kezelt nők a teljes arc és a nyak, haj látszólagos csökkenése becslések szerint a 70%-ról 80% után 5-6 kezelés. Más területeken haját csökkenését magasabb volt, egészen 80%-ról 95%-át a nők megfelelő elérésére eredményeket négy vagy öt kezelést.
Harvard Medical School / Lézer Központ New York-i. Hatékony, állandó Hair Reduction segítségével impulzus, lézer dióda.
TANULMÁNY92 kezelt betegeknél a két telephelyen, amely 45 hím és 47 nőstény változó haj szín-és bőrtípusra. A kezeléseket végeztek 0, 1, 3, 6 és 9 hónap.
KÖVETKEZTETÉS89%-ánál értünk el, állandó haj csökkenését ebben a nagy, hosszú távú, vak, kontrollált és mennyiségi tanulmányozását. Sok beteg már majdnem teljes, végleges haj csökkentés után két kezelés. Re növő haja általában vékonyabb és világosabb színű, hozzátéve, hogy a kozmetikai ellátás.
Harvard Medical School. Tanulmány a dióda lézer a Hair csökkentése minden bőrtípusra.
TANULMÁNYI Negyven tárgyak, 25 női és 15 férfi durva, sötét szőr a combon és támogatja kezeltek.
KÖVETKEZTETÉSA 800 nm lézer dióda biztosítja a hatékony, hosszú távú haj csökkentése a közép-és durva pigmentált szőr, sőt, bizonyos sötétebb bőrű betegek. Mind a rövid távú haj növekedését késedelem és az állandó haj csökkenése volt megfigyelhető. Ezen túlmenően, amikor a haj újra növekedési jelent meg, a haja volt, vékonyabb és könnyebb.
Japán Társaság Esztétikai Sebész 1999. Előadás be.
TANULMÁNYI



Jelenlegi ára: 89 999 Ft

Az aukció vége: 2011-11-27 01:35
. 2011 Modell RIO LAHS-3 SALON LASER SzŐrt. Otthon - Jelenlegi ára: 89 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése