2011. július 31., vasárnap

Wehner Tibor: Wagner Nándor - Jelenlegi ára: 5 655 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Wagner NándorA könyv listaára: 6500 Ft. Leírás:
A hazai művészetkedvelő közönség előtt ismeretlen életpálya bontakozik ki a szép kiállítású, reprezentatív album lapjain. A nagyváradi születésű szobrászművész, Wagner Nándor (19221997) nagy utat tett meg, hiszen életútja az 1956-os forradalom bukása után: Svédországba, majd tizenhárom év elteltével Japánba vezetett, ahol haláláig dolgozott. A monográfia szerzője, Wehner Tibor művészettörténész kiemeli azokat a rendhagyó körülményeket, amelyeket a közép-kelet-európai történelemből oly jól ismerünk, és Wagner művészi fejlődését derékba törték. A II. világháború, a pályakezdés éveire árnyékot vető háborút követő, alapvetően művészetellenes viszonyok, s a már említett 56. A magyarországi évtizedek termését a Corpus Hungaricum, a budapesti Gellérthegyen felavatott Filozófiai kert és a szülővárosának ajándékozott József Attila szobor képviseli, melyek csak az ezredfordulón kaphattak közteret. Wagner Nándor művészete valóban kontinenseken átívelő kultúrákat és szemléletmódokat szintetizál. A fülszöveg megvilágítja mit is takar A filozófus szobrász alcím, mi is inspirálta hiteles korképének megfogalmazására, amelyet zavarba ejtő gondolati mélységgel, gazdagsággal, a végső megismerhetetlenség sokrétűségével és varázsával jelenített meg. Az angol és magyar nyelvű, fekete-fehér és színes fotókkal, grafikákkal illusztrált kötet a művész rövid életrajzával, művei, kiállításai felsorolásával, válogatott irodalomjegyzékkel, a képek jegyzékével és névmutatóval zárul. ISBN: 963-346-721-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 5 655 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 16:20
. Wehner Tibor: Wagner Nándor - Jelenlegi ára: 5 655 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése