2011. július 26., kedd

Grecsó Krisztián: Isten hozott - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Isten hozottA könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
Gallér Gergelyt munkahelyén, a tótvárosi könyvtárban éri a hír, hogy szülőfalujában előkerült a Klein-napló, amely keletkezése idején olyan botrányt kavart, hogy a téeszelnök szavaival még az épülő kommunista világrendet is veszélyeztette. Klein Ede kelmeárust 1948-ban vádolták meg azzal Sáraságban, hogy az ostoba néphit szerint a zsinagóga felépítése érdekében rituálisan megölt egy leányt. Az ő emlékének tisztára mosása, a babonáktól terhes hiedelemvilág felkutatása volt annak a négy fiatalnak a célja, akik 1981-ben megalakították a Klein Ede Egyletet. Az egylet egykori elnöke visszaemlékszik a hét évvel ezelőtt kezdődött történetre, a különleges és titokzatos eseményekre, olyan árnyékokra, amelyeket csak a helybeliek látnak, olyan bűnökre, amelyeket még el sem követtek, s elsősorban a Klein-naplóra, amit mindenki másként értelmez, a falusiak többsége azonban úgy véli, hogy saját haláluk időpontját jósolta meg benne nem tudni ki. A könyv az Ünnepi Könyvhét kiadványa. ISBN: 963-14-2449-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 600 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 22:27
. Grecsó Krisztián: Isten hozott - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése