2011. december 21., szerda

Spykee WiFi programozható építhető +1 robot SZUPER - Jelenlegi ára: 1 Ft


Spykee WiFi programozható építhető kém robot +1 robot
Meccano Spykee az első WiFi kém robot- amelyet WiFi vagy az interneten keresztül vezérelhet bárhonnan a világon!
Ha időd engedi nézd meg róla a videót: http: //www. youtube. com/watch? v=DG4nX5NlmcU
http: //www. youtube. com/watch? v=PRJObklEB6k&feature=related
http: //www. youtube. com/watch? v=a1oDL_evnps
Kém robot WiFi vagy interneten keresztül vezérelve
Beépített kamera, mikrofon és világítás
Spykee mozog, lát, hall, MP3 lejátszó, fotót és videót rögzít, vagy VOIP hívásokra alkalmas
Lehetőség 3 különböző formát építeni: Spykee robot, Hold-jármű, vagy Skorpió
Robot automata töltés állomás a csomag tartalma
Méretek: 210 x 210 x 320 mm
8 éves kortól
Gyári leírás:
A WiFi kémrobot otthoni megfigyelésre, videotelefonálásra és MP3 fájl lejátszásra való. Vezérelje a Spykee-t otthon a lakáson keresztül, és figyelje a robot által tapasztaltakat képernyőn. Kamerával, mikrofonnal és hangszórókkal van felszerelve, WLAN- és Interneten át távvezérelhető, a beépített kamerával az otthoniak megfigyelhetők. A WiFi-interfésszel a Spykee többezer kilométer távolságból Interneten át vezérelhető. Ráadásul a Spykee még zenét is le tud játszani számítógép merevlemezről WLAN-on át. A Spykee kémrobotot építőkészlet formában, áttekinthető útmutatóval szállítjuk. Az egyes részekből 20 lépésben összeállítható egy robot sokféle képességgel és alkalmazási lehetőséggel. Az építőkészlet-elv megenged eltérést is a standard elrendezéstől - a szállított részekből 3 különböző verziót lehet megépíteni. A Spykee-ből a következők készíthetők: Spyrobot, Scorpion és Lunar Vehicle. Ezen kívül a Spykee a fényképezés, filmezés és hangfelvétel készítés mellett hang lejátszásra és beszédre is képes. Még ingyen telefonálásra is alkalmas, Voice over IP elven működik, vagyis ugyanazon alapon, mint a Skype. A szobája felügyeletére is kiválóan alkalmas, regisztrál minden mozgást, képet készít a behatolókról, és E-mailen elküldi Önnek. Az automatikus akkutöltés keretében a Spykee magától visszamegy a töltőállomásra, mihelyt új energiára van szüksége. A "Spykee the Spy Robot" (kémrobot) számára szükséges szoftver nyílt forráskód licensszel rendelkezik, tehát bárki továbbfejlesztheti.
Tartalma:
1 komplett robot töltővel, dokkolóval leírással, összeépítési rajzzal saját dobozában
+ 1 robot, nincs hozzá töltő, dokkoló, doboz
Mindkettő újszerű állapotban
Jellemzői:
A képen látható egyik szétszedett, a másik 90%-ban összeépített állapotban (be kell fejezni).
Tavaly már eladtam két ilyen robotot, egyiknél az akksit ki kellett cserélni (6000Ft), amúgy minden OKÉ volt velük. Sajnos én nem értek hozzájuk ezért összeépíteni és letesztelni se tudom őket. Az összeszereltet bekapcsoltam készenléti állapot visszajelző OKÉ és a töltést is vette.
Hozzá értőknek ajánlom, biztos nem fog csalódni. Legmagasabb licit viszi, de a villámárat is bőven megéri, nézz utána.
Bolti ára: 64000 Ft/db
 
FONTOS!  Kérlek 1-2 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot és az áru átvételét követően értékelj, hogy tudjam, megkaptad. A nálam kapható termékek állapotát a termékleírásban leírom, általában 1-1 darab van belőlük, új bontatlan vagy bontott csomagolásban, esetleg sérült dobozban. A feltöltött képek közül általában az első a gyártó oldaláról letöltött, a többit pedig én fényképeztem.
A termékekre megtekintési és kipróbálási garancia van, csak az átvétel napján lehet reklamálni. Több termék vásárlása esetén természetesen egyszeri postaköltséget számítok fel. Postázás hetente 2X. A nyertes Vevővel még aznap felveszem a kapcsolatot. Az értesítő kézhezvételétől számított 5 napon belül utald át a vételárat, fizetési haladék esetén még leütés előtt egyeztess velem.  
E-mailen kommunikáljunk, a telefont nem tudom napközben felvenni.
Minden termékemet MINIMÁLÁR NÉLKÜL indítom, és folyamatosan találhatsz nálam 1 Ft-os AUKCIÓKat!
Ha több terméket vásárolsz, spórolhatsz a postaköltségen!
 
Átvétel: 1) előreutalás után postán.
2) személyes átvétel előre egyeztetett időpontban,  pest megyében Törtelen vagy Budapesten hétköznap korán reggel a Nyugati pu-nál 
(Bp-en csak előzetes egyeztetés után, értéktől és mérettől függ, kérdezz rá! )



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-21 18:44
. Spykee WiFi programozható építhető +1 robot SZUPER - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése