2011. szeptember 28., szerda

Éjszaka Hamlettel - Jelenlegi ára: 980 Ft


Éjszaka Hamlettel
A kötet Holan hatalmas versfolyamát közli Tőzsér Árpád fordításában. A hamleti kérdések és dilemmák a mottóban is felidézett Lukianosz ironikus világlátásának segítségével oldódnak meg a versben. Holan lírája az olvasót az olykor könyörtelenül pőrére meztelenített realitás s a látomássá magasztosult testi-lelki állapotok tartományaiba vezeti. ,, Holan Hamletje, aki a huszadik század közepének értelmiségi tudathasadásának >>természetes tudásával és öntudatával él (>>énje és önmaga között állva / a szakadék érdekében kezdett szólni), úgy beszél mindvégig, hogy egyszerre van tudatában annak, hogy megszólalása, történeti egyszerisége és személyes megismételhetetlensége különös, időn és társadalmon kívüli fenséget képvisel és hordoz, ám annak is, hogy beszéde s (mostani és mindenkori) szerepjátszása az idő keretein belül végtelenül esendő, viszonylagos és társadalmilag hatástalan. " - írja Margócsy István.
SZERZŐ: Vladimír Holan
KIADÓ: Kalligram Könyvkiadó
KIADÁSI ÉV: 2000
OLDALSZÁM: 84
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 980 Ft

Az aukció vége: 2011-10-11 03:00
. Éjszaka Hamlettel - Jelenlegi ára: 980 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése